Velkommen til OJF

Tornoe Odense Fjord

 

Odense Jagtforening byder alle jægere velkommen i et fælleskab omkring jagt, skydning og uddannelse. Vi tilbyder mange forskelliege aktiviteter som du kan læse meget ere om på disse sider. Syntes du der mangler noget, skal du være velkommen til at kontakte os, så ser vi om vi kan opfylde dit ønske. 

Brænder du for jagt og jagtens sag? I så fald er du mere end velkommen til at træde ind i de aktives rækker. Vi har hårdt brug for ildsjæle af alle slags.

CVR OG KONTO

CVR
35173420

BANK
REG: 0828

KONTO:
0000750972

Jagtfeltskydning den 8. september på hindsholm;

Vinder af dagens kongurrence:

John Hansen med 418 point og Kaj Rasmussen med 412 point, og holdet blev nr.1 om lørdagen 2 om søndagen.
og vandt hold pokalen;

Tillykke med det fiotte resultatet.

Undertegnet blev nr.3 i +65 veteranklassen med 299 point.

 Jagtfeltskydningen er arrangeret Drigstrup Mesinge jagtforening og er utroligt populær. Alle pladser bliver meget hurtigt udsolgt, når det starter i foråret ca. 250 skytter kommer igennem et velfungerende jagtbane system med seks stationer 8 skud på hver til to mål. Skyde tid med ladning 3. min. Afstande til skiver varierer fra 50 – 300m. Skydestillinger fritstående – fritstående med tre benet skydestok sidende/knælende med to benet skydestok – siddende på halmballe med anlæg på en pæl i jorden, der kogger en smule – skydning fra tårn og liggende skydning. Det er en udfordring, hvor man lærer sine egne begrænsninger, at kende. Det gode ved jagtbanen er, der kan det dårlige skud plasters! På den frie vildtbane, er et dårligt skud fatalt og Weiss hunden skal på arbejde!

 

Henrik Grønlykke

Beretninger

-Læs mere her

Links til sider

Leje af jagtpramme.

-Læs mere her.

Odense Jagtforening i pressen

Copyright © 2017. Odense Jagtforening