Velkommen til OJF

Tornoe Odense Fjord

 

Odense Jagtforening byder alle jægere velkommen i et fælleskab omkring jagt, skydning og uddannelse. Vi tilbyder mange forskelliege aktiviteter som du kan læse meget ere om på disse sider. Syntes du der mangler noget, skal du være velkommen til at kontakte os, så ser vi om vi kan opfylde dit ønske. 

Brænder du for jagt og jagtens sag? I så fald er du mere end velkommen til at træde ind i de aktives rækker. Vi har hårdt brug for ildsjæle af alle slags.

CVR OG KONTO

CVR
35173420

BANK
REG: 0828

KONTO:
0000750972

Jagt og vildt på bål.

Jagtberetning fra Valdemars Slot.

Jagt og Vildt på bål, Valdemars Slot, lørdag 18. januar 2014.

Morgenen var stadig mørk med regn og vind af kuling styrke, men der var morgenkaffe med rundstykker i et lunt lokale øverst oppe ved siden af trofæmuseet. Her gav naturvejleder Claus L. Olesen en rundvisning og fortalte levende om historien bag enkelte trofæer og medrivende skrøner om andre. Det er en meget stor samling af smukke og sjældne trofæer lånt eller erhvervet fra passionerede trofæjægere.

Klokken 9:30 var der parole ved skytte Preben Sørensen med en gennemgang af sikkerhedsregler og dagens program. Derefter en præsentation af vel en halv snes drivere hvoraf mange med hund.

Vejret var lettet en hel del, regnen var ophørt og vinden var ikke længere så bidsk.

Den første såt var i slottets baghave, og derefter tog vi ud til de mange små og store skove og beplantninger, som tilhører godset – og der var fasaner i dem alle.

Madpakkerne blev spist i terrænet – i en skov, hvor der var læ.

Sidst på eftermiddagen, ved fire tiden, var der parade ved slottets hovedtrappe efter en dejlig dag på jagt, og på stenbroen lå der 64 kokke leveret af os 11 jægere.

Nu skulle der laves vildt på bål. Claus Olesen, som havde planlagt middagen, skulle bruge 30 fasaner. De resterende kunne vi blot dele og tage med hjem.

Middagen bestod af en forret – røget fasanbryst på salat og ristet rugbrød, en hovedret – paneret fasanbryst stegt på grilpande, dertil råstegte kartofler, let kogt broccoli og blandet salat, en dessert – pandekager bagt over grillen, serveret med appelsinsaft, Grand Manier og et drys sukker. Ganske enkelt en lækker middag, bedre bliver det ikke.

Der blev af alle udtalt stor tilfredshed med dagen, og alle vil gerne deltage også næste gang.

Vi skylder en stor tak til foreningen for initiativet, til naturvejleder Claus L. Olesen for sin engagerede tilgang til opgaven og til Thomas Lyholm for det store arbejde med logistikken.

 

 

 Tak til Gunnar Andersen for jagtberetningen.

Beretninger

-Læs mere her

Links til sider

Leje af jagtpramme.

-Læs mere her.

Odense Jagtforening i pressen

Copyright © 2017. Odense Jagtforening